Masina de spalat vase , Candy , CDI 2DS52 : Review si Recomandari

Candy

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 2 iunie 2020 @ 13:25

Masina de spalat vase Candy CDI 2DS52 este un model prevazut cu o gama foarte variata de programe, ce asigura o spalare optima vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare aceste review pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Candy CDI 2DS52 este prevazuta cu o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 300 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata foarte intuitiva. Setarile dorite sunt foarte usor de realizat. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si foarte flexibile, putand fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor voluminoase. De asemenea, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Masina Candy CDI 2DS52 este prevazuta cu o gama variata de programe, ce acopera toate nevoile pe care le aveti:

 1. Igienizare – asigura o igienizare eficienta vaselor la temperatura de 75 de grade Celsius, fiind indicata pentru vasele celor mici si a persoanelor alergice. In plus, este ideal si pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, folosindu-se o presiune ridicata a apei.
 2. Universal – poate fi folosit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 3. Zilnic – poate fi folosit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius.
 4. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, ceea ce il face indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 5. Delicate – este ideal pentru articolele sensibile, intrucat temperatura de saplare este de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.
 6. Rapid 59′ – este un program ce dureaza 59 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius.
 7. Rapid 24′ – este recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 24 de minute.
 8. Noapte – este un program ce poate fi folosit pe parcursul noptii, intrucat este foarte silentios, caci folosesc o presiune scazuta a apei. Temperatura apei este de 55 de grade Celsius.
 9. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.

In plus, masina dispune si de functii auxiliare, cum ar fi:

 • Express – permite reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • All in one – optimizeaza spalarea vaselor daca este folosit acest tip de detergent.

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand in timpul spalarii cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Candy CDI 2DS52 este un model care se descurca foarte bine, oferind o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si de performantele oferite sustinand ca spala foarte bine vasele. Este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte silentioasa, asa ca o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Candy CDI 2DS52

9.4

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Functionare silentioasa
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *