Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38643C | Review si Sfaturi utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 17 martie 2022 @ 10:19

0
(0)

Beko BDIN38643C este un model de masina de spalat vase incorporabila, ce pune la dispozitie o capacitate extrem de generoasa si o gama variata de programe capabile sa acopere orice nevoi. Daca este o solutie optima si pentru ceea ce aveti nevoie, ramane sa descoperiti in cadrul materialul pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Beko BDIN38643C ofera o capacitate impresionanta de 16 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie mai mari. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel UE, face parte din clasa de eficienta energetica C, inregistrand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic inregistrat la fiecare 100 de spalari este de 77 kWh.

Pentru ca discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla pe interior, oferind o interfata prietenoasa si intuitiva, astfel incat setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte spatioasa si flexibile. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase. De asemenea, sunt prezente si cosul pentru tacamuri si suportii pentru pahare si cesti.

Beko BDIN38643C dispune de 8 programe de spalare si anume:

 1. Automat – este un program foarte flexibil controlat de senzori, astfel ca temperatura de spalare fiind cuprinsa intre 40-65 de grade Celsius. Dureaza 110-198 de minute, timp in care consuma 9.4-12.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica
 2. AquaFlex – este ideal pentru spalarea combinata a vaselor, astfel ca vasele delicate din sticla vor fi amplasate in cosul superior, iar cratitele si tavile vor fi amplasate in cosul inferior. Dureaza 219 minute si consuma 19 litri, respectiv 1.53 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 187 de minute si consuma 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai economic program si este recomadnat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 236 minute si consuma doar 9.5 litri de apa si 0.768 kWh energie electrica.
 5. Delicate – este recomandat pentru articole sensibile, ce se pot deteriora usor, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 120 de minute si consuma 14.4 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 6. Quick & Shine – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi la temperatura de 60 de grade Celsius. Dureaza 58 de minute si consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 7. Mini – este un program scurt, care dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

In acelasi timp, prezinta si o serie de functii speciale foarte utile:

 • AutoDoor Opening – presupune deschiderea automata a usii dupa finalizarea programului de spalare, permitand fluxului natural de aer sa patrunda in interior pentru o uscare eficienta.
 • Hygiene intense – asigura o igienizare suplimentara vaselor.
 • Fast+ – permite reducerea duratei programelor de spalare, fara a afecta rezultatele la spalare.
 • All in one – optimizeaza ciclul de spalare daca folositi detergent de acest tip.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

In acelasi timp, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59 cm latime si 55 cm adancime, timp in care cantareste 38.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDIN38643C poate fi o alegere inspirata ce ofera o capacitate generoasa si o gama variata de functii. Clientii sunt incantati de ea si de modul in care aceasta isi face treaba, sustinand ca spala foarte bine vasele, este extrem de spatioasa si bine organizata si nu consuma mult. In opinia lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38643C

9.7

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate foarte mare
 • AutoDoor Opening
 • Gama variata de programe
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *