Masina de spalat vase incorporabila Electrolux KEGA9300L – Review si Pareri avizate

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 25 februarie 2020 @ 18:41

Electrolux KEGA9300L este o masina de spalat vase extrem de interesanta dotata cu o gama foarte variata de functii si o eficienta energetica ridicata. Poate fi o varianta inspirata de luat in calcul, insa nu inainte de a afla mai multe informatii utile.

Masina de vase Electrolux KEGA9300L este dotatacu o capacitate de incarcare foarte generoasa de 15 seturi, ceea ce o face excelenta chiar si pentru o familie mai numeroasa. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, obtinand un consum energetic foarte mic, fiind cea mai performanta clasain momentul de fata. Producatorii ne ofera si niste estimari care ne indica un consum energetic anual de aproximativ 241 kWh, respectiv un consum de apa de 3080 litri.

Panoul de control se afla in partea superioara a usii, dar pe interior, motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Beam ce presupune proiectarea duratei programelor de spalare direct pe podea. Tot aici regasim si doi indicatori foarte importanti: indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este foarte spatioasa si permite introducerea vaselor de diverse dimensiuni. In acelasi timp, putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu astfel incat sa putem adauga si tigai, oale, tavi etc. In plus, beneficiaza  si de suport pentru pahare, cesti, dar si pentru tacamuri. Un alt sistem interesant este cel de iluminare ce ofera o mai buna vizibilitate asupra vaselor.

Electrolux KEGA9300L este dotata cu 8 programe de spalare si anume:

  1. Quick – este un program scurt cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Este indicat pentru vase recent murdarite avand un consum de 9.5-11.6 litri de apa, respectiv 0.52-0.64 kWh energie electrica.
  2. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, programul avand o durata de numai 15 minute.
  3. 1h – este ideal pentru vase cu grad redus de murdarie, programul avand o durata de 60 de minute, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 0.92-1.06 kWh energie electrica si 10.5-12.9 litri de apa.
  4. 1h 30 min – este recomandat pentru spalari zilnice, programul avand o durata de 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. In acelasi timp, inregistreaza un consum de 11.6-14.2 litri de apa si 1-1.15 kWh energie electrica.
  5. 2 h 40 min – presupune spalarea vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind indicat pentru vase cu grad mai mare de murdarie.
  6. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 240 minute si consuma 0.846 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
  7. Auto sense – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza intre 120 si 170 de minute si consuma 10.4-13.3 litri de apa.
  8. Machine care – implica igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de functii utile precum:

  • Extra power – reduce durata programelor de spalare crescand temperatura si a presiunea apei.
  • Extra hygiene – ofera o igienizare optima pret de cel putin 10 minute la temperatura de 65-70 de grade Celsius.
  • Glass care – limiteaza incalzirea apei pana la 45 de grade Celsius si impiedica modificarile bruste de temperatura.
  • Programare intarziata – preuspune posibilitatea de a amana ora de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

Modelul in discutie este unul foarte silentios inregistrand cel mult 39 dB.

Totodata, masoara 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Electrolux KEGA9300L este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o gama variata de functii pentru o eficienta pe masura. Clientii sunt incantati de felul in care isi face treaba declarand ca spala, igienizeaza si usuca excelent vasele. De asemenea, apreciaza in mod deosebit si faptul ca este spatioasa si extrem de economica, iar dupa parerea lor au facut o alegere extrem de buna. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

Pareri pe scurt: Electrolux KEGA9300L

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Numar mare de programe si functii
  • Sistem Time Beam
  • Foarte economica
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *