Masina de spalat vase Bosch SMS25AW00E 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 6 martie 2019 @ 10:27

Bosch SMS25AW00E este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante progarme, pregatita sa faca fata oricarui tip de murdarie. Ar putea reprezenta o alternativa interesanta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW00E este prevazuta cu o capacitate medie de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 290 kWh, iar cel de apa la 3300 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe exterior. Interfata acestuia este foarte prietenoasa si intuitiva, iar pe parcursul spalarii ramane vizibil. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru nivelul agentului de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe vase si componente interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire ofera o lustruire optima.
Bosch SMS25AW00E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic se pot rabata astfel incat sa putem obtine mai mult spatiu pentru adaugarea vaselor voluminoase. In plus, in interior exista si un cos special unde vom adauga tacamurile, acolo unde li se va asigura o curatare optima.

In plus, datorita tehnologiei Active Water, procesul de spalare este optimizat, contribuind, totodata, la protejarea mediului prin inregistrarea unui consum de resurse redus. Mai mult decat atat, masina poate rula fara probleme chiar si atunci cand nu suntem prezenti la domiciliu, beneficiind de sistem Aqua Stop care se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa si un flotor la baza masinii care intrerup alimentarea cu apa in cazul in care este detectata o problema.

Masina Bosch SMS25AW00E este dotata cu motor Eco Silence Drive e presupune o buna rezistenta in timp, dar si un mod de functionare, in acest sens, inregistrand 48 dB.

In ceea ce priveste programele din dotare, acest model a fost prevazut cu cele mai importante programe pentru a reusi sa indeparteze eficient orice tip de murdarie:

  1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 1.4-1.5 kWh energie electrica si 12-15 litri de apa.
  2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat in totalitate de senzori. Poate face fata aproape oricarei situatii, temperatura de spalare fiind cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius. Durata este si ea foarte variabila si anume 95-160 de minute, iar consumul intre 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh energie electrica.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care consuma 11.7 litir de apa si 1.02 kWh energie electrica.
  4. 1 ora – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 60 de minute.
  5. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute si utilizand numai 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Ca si functii auxiliare, masina este prevazuta cu:

  • Vario Speed – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 30%.
  • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Dimensiunile acestei masini sunt de 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Bosch SMS25AW00E este o masina de spalat vase simpla, dar eficienta, ce te poate ajuta sa scapi numaidecat de grija vaselor murdare. Actualii cumparatori sustin ca spala bine vasele si reuseste sa indeparteze chiar si resturile uscate de murdarie. In plus, apreciaza faptul ca este silentioasa astfel ca o pot porni si la ore tarzii fara sa deranjeze. O recomandamai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Bosch SMS25AW00E

0.00
9.1

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Programare intarziata
  • Vario Speed
  • Silentioasa
  • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *