Masina de spalat vase Hansa ZIM627H : Review si Recomandari

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 26 mai 2021 @ 6:18

0
(0)

Hansa ZIM627H este o varianta de masina de spalat vase potrivita si pentru familii mai numeroase, oferind o capacitate pe masura. Insa, daca este sau nu o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in acest material.

Masina de vase Hansa ZIM627H pune la dispozitie o capacitate de 14 seturi, excelenta si pentru o familie mai mare.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla amplasat pe interiorul usii punand  la dispozitie o interfata prietenoasa si usor de utilizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta doua cosuri spatioase si foarte flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a introduce si articole mai mari. Este prezent si cosul pentru tacamuri, precum si cel pentru pahare.

Masina de spalat vase Hansa ZIM627H ofera 7 programe despre care vom discuta in continuare:

 1. Igienizare – implica buna igienizare a vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 200 de minute, timp in care consuma 1.51 kWh energie electrica si 14.2 litri de apa.
 2. 1h – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si consuma 1.1 kWh energie electrica, respectiv 15 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Prezinta o durata de 220 de minute si inregistreaza un consum de 0.93 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 4. Auto-curatare – implica curatarea si igienizarea interiorului masinii fiind necesara adaugarea de deteregenti speciali. Procedeul se realizeaza la temperautra de 70 de grade Celsius, durand 145 de minute.Consuma 1.33 kWh energie electrica si 15.1 litri de apa.
 5. Rapid – este un program scurt, de 30 de minnute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de clatire. Consuma 0.75 kWh energie electrica, respectiv 11.2 litri de apa.
 6. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de doar 15 minute, timp in care consuma 4.1 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. Noapte – ofera un mod de functionare silentios, folosind o presiune redusa a apei. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, avand o durata de 270 de minute. Consuma 1.4 kWh energie electrica, respectiv 14.6 litri de apa.

De asemenea, beneficiaza si de functii suplimentare precum:

 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu ar trebui sa va faceti griji fiindca inregistreaza doar 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 32.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Hansa ZIM627H este un model de masina de spalat vase bine dotat, ce pune la dispozitie o gama de programe ce acopera majoritatea tipurilor de nevoi. Cumparatorii sustin ca masina functioneaza foarte bine, spala eficient vasele, este economica, dar si silentioasa. De asemenea, programele le acopera necesitatile, iar pentru nevoile lor este produsul potrivit. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hansa ZIM627H

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Gama variata de programe

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *