Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN36520Q | Review si Sfaturi utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 7 aprilie 2022 @ 20:02

0
(0)

Masina de spalat vase Beko BDIN36520Q poate fi o alternativa excelenta pentru familii mai mari oferind o capacitate generoasa si o gama variata de programe. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Beko BDIN36520Q pune la dispozitie o capacitate de incarcare generoasa de 15 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie numeroasa. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE face parte din clasa de eficienta energetica E, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, la fiecare 100 de spalari inregistreaza 97 kWh.

Pentru ca este o masina incorporabila, panoul de control se afla pe interiorul usii. Aceasta prezinta o interfata foarte prietenoasa, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici regasim si doi indicatori foarte importanti si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire asigura lustrirea optima paharelor si articolelor din sticla.

Interiorul masinii prezinta cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Totodata, prin rabatarea suportilor mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai voluminoase. Este prezent si sertarul special pentru tacamuri si ustensile mari localizat in partea superioara.

Beko BDIN36520Q prezinta 6 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza in intervalul 40-65 de grade Celsius.
 2. Intensive – este un program intensiv, recomand pentru articole cu grad ridicat de murdarie si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 3. Eco – este cel mai economic program si este excelent pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este potrivit pentru articolee sensibile ce se pot deteriora usor. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, timp in care foloseste si o presiune scazuta.
 5. Quick & Shine – este recomandat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar la final lustruieste vasele.
 6. Mini – este un program scurt, recomandat pentru vase recent murdarite, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.

In acelasi timp, prezinta si alte functii utile:

 • Hygiene Intense – ofera o buna igienizare vaselor prin cresterea temperaturii apei.
 • Steam Glass – imbunatateste rezultatele in ceea ce priveste lustruirea paharelor.
 • Aqua Intense – sub elicea inferioara se afla o inca o elice, care este eficienta pentru spalarea vaselor cu grad ridicat de murdarie. Conditia este ca vasele respective sa fie amplasate in acea zona.
 • Fast+ – reduce durata programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de operare inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 38.4 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri 

Beko BDIN36520Q este un model de masina de spalat vase foarte incapator ce ofera o buna ingrijire vaselor. Clienti s-au aratat multumiti de modul in care aceasta masina isi face treaba si confirma faptul ca spala bine vasele, programele din dotare fiind variate si bine gandite. In plus, este silentioasa si economica, exact ceea ce isi doreau. O recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko BDIN36520Q

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe bine gandite si functii variate
 • Incapatoare
 • Organizare buna
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *