Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM466TH | Review si Sfaturi utile

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 6 octombrie 2021 @ 8:10

Hansa ZIM466TH este un model  de masina de spalat vase incorporabila foarte accesibila ca pret ce pune la dispozitia utilizatorului cele mai uzuale programe. Daca este un produs potrivit nevoilor voastre ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase  Hansa ZIM466TH pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi fiind potrivita pentru un cuplu sau chiar o familie cu copil. Fiindca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva. Aici puteti realiza toate setarile dorite, dar puteti verifica si doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri flexibile unde puteti aduaga diverse tipuri de vase. De asemenea, puteti rabta suportii mobili pentru a introduce si alte articole mai voluminoase. Regasim aici si cosul special pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura o buna igienizare.

Hansa ZIM466TH este prevazuta cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Igienic – asigura o buna igienizare vaselor, timp in care indeparteaza eficient si murdaria persistenta, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 200 de minute si consuma 1.440 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 2. 1 ora – este potrivit pentru spalarea vaselor de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata programului de 60 de minute. Consuma 1.060 kWh energie electrica si 13.1 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 235 minute, timp in care consuma 0.741 kWh energie electrica si 8 litri de apa.
 4. Autocuratare – este potrivit pentru igienizarea interiorului masinii, la temperatura de 70 de grade Celsius, fara a adauga vase in interior. Dureaza 145 de minute si consuma 1.27 kWh energie electrica si 13.3 litri de apa.
 5. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 55 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 85-150 de minute. Consuma 0.85 – 1.24 kWh energie electrica si 7.3-16.2 litri de apa.
 6. Noapte – este un program foarte silentios, datorita presiunii reduse a apei, ce spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Are o durata de 270 minute si consuma 1.34 kWh energie electrica si 12.9 litri de apa.

In plus, functia de programare intarziata permite presetarea inceperii spalarii vaselor de la o ora pana la 24 de ore.

Fiindca este un model incorporabil, iar odata inchisa usa, nu mai aveti acces la panoul de control, a fost implementat sistemul Blue Dot ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe pardoseala atunci cand masina spala. Astfel, veti afla momentul in care masina a terminat de spalat.

Hansa ZIM466TH review

In plus, este si foarte silentioasa inregistrand in timpul spalarii cel mult 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 33 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Hansa ZIM466TH este o masina de spalat vase care se descurca bine, ofera o serie de programe de spalare bine gandite exact ceea ce are nevoie orice utilizator. Cumparatorii au declarat ca a fost o optiune inspirata pentru nevoile sale, considerand ca aceasta masina este bine organizata, dotata cu programe utile si usor de setat. In plus, nu este galagioasa in timpul functionarii, iar consumul este rezonabil. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Hansa ZIM466TH

9.5

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Sistem Blue Dot
 • Programe bine gandite
 • Programare intarziata
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *