Masina de spalat vase incorporabila Bosch SGV4HVX33E | Review si Pareri utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 21 aprilie 2022 @ 7:25

0
(0)

Bosch SGV4HVX33E este o masina de spalat vase incorporabila ce pune la dispozitia utilizatorului o capacitate destul de mare si o serie de programe foarte bine gandite. Daca este solutia idelaa si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care tocmai l-am pregatit.

Masina de spalat vase Bosch SGV4HVX33E pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 13 seturi, ceea ce o poate face o optiune buna si pentru o familie mai mare. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, aceasta face parte din clasa de eficienta energetica D, inregistrand un consum energetic scazut. Producatorii estimeaza la fiecare 100 de spalari un consum energetic de doar 84 kWh.

Bosch SGV4HVX33E review

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata foarte prietenoasa, astfel ca sertarile dorite sunt usor de realizat, insa odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light care va va tine la curent cu stadiul masinii. Acesta presupune proiectarea unui fascicul de  lumina direct pe podea ce va va informa daca masina mai spala sau a terminat de spalat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Interiorul masinii este spatios si foarte bine organizat putand adauga astfel mai multe tipuri de articole. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase precum boluri, tigai, oale etc. In partea de sus, prezinta raft special pentru tacamuri si alte ustensile de bucatarie. In plus, aveti psoibilitatea de a regla cosurile pe inaltime astfel incat sa puteti aduaga fara probleme si vase mai inalte.

Bosch SGV4HVX33E pareri

Bosch SGV4HVX33E are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de  murdarie intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel  mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 4. Express 65 – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 5. Silence – este cel mai silentios program datorita presiunii reduse a apei si este foarte asemanator cu cel eco, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 6. Favorit – permite salvarea programului preferat impreuna cu cea mai des utilizata optiune.

Si pentru ca tot am mentionat de optiuni, masina dispune de:

 • Home Connect – permite conectarea telefonului la masina de spalat vase pentru un control mai facil.
 • Extra Dry – optimizeaza rezultatele la uscare prelungind programul cu pana la 10 minute.
 • Half Load – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Speed Perfect+ – reduce durata de spalare a vaselor fara a afecta calitatea spalarii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

In plus, este prezent si programul de autocuratare – Machine care ce implica igienizarea interiorului masinii fara a adauga vase.

Totodata, este o masina silentioasa, al carei nivel de zgomot nu depaseste 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm ialtime, 60 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 35.2 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Bosch SGV4HVX33E este o masina de spalat vase care se descurca eficient si care va poate scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca produsul in discutie isi face treaba asa cum promite. Este spatioasa, foarte bine organizata, programele si functiile destul de variate incat sa le acopere nevoile, iar masina sa isi faca treaba in parametri optimi. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SGV4HVX33E

9.7

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Info Light
 • Gama variata de programe si functii moderne
 • Spatioasa
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *