Masina de spalat vase Beko DFN05321W : Review si Pareri obiective

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 25 august 2021 @ 10:48

Beko DFN05321W este un model de masina de spalat vase independent disponibil la un pret foarte accesibil. Poate fi o varianta potrivita pentru cei cu un buget limitat, dar mai intai va propunem sa descoperiti mai multe informatii in continuare.

Masina de spalat vase Beko DFN05321W este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 13 seturi ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai multi copii.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind oricand acces. Prezinta o interfata intuitiva, insa nu dispune si de display pentru a putea monitoriza si durata programelor. Regasim aici totusi si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar in timp ce agentul de clatire ofera o buna lustruire.

In acelasi timp, este prevazut cu doua cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Beko DFN05321W este prevazut cu urmatoarele programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  2. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
  3. Zilnic – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
  4. Quick & Shine – asigura o spalare eficienta vaselor recent murdarite, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
  5. Rapid – este un program scurt, indicat pentru vase foarte putin murdare, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de functia de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

De asemenea, nu produce mult zgomot in timpul spalarii, inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 42.6 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Beko DFN05321W este un model de masina de spalat vase simplu, dar eficient care asigura strictul necesar si va poate scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Cumparatorii sustin ca in raport cu nevoile sale este produsul potrivit, apreciind faptul ca dispune de cele mai des utilizate programe, este bine compartimentate si silentioasa. Din punctul lor de vedere, au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Beko DFN05321W

9.4

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Incarcare la jumatate
  • Silentioasa
  • Usor de programat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *