Masina de spalat vase Electrolux ESF2400OK : Review si Pareri pertinente

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 24 august 2020 @ 11:30

Masina de spalat vase ESF2400OK poate fi o alternativa buna pentru bucatarii mici care va va ajuta sa scapati numaidecat de grija vaselor murdare. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Electrolux ESF2400OK pune la dispozitie o capacitate ceva mai mica, de 6 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic este de aproximativ 174 kWh, iar cel de apa de 1820 litri.

Panoul de control este amplasat in exteriorul usii, permitand monitorizarea permanenta a duratei programelor. De asemenea, ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. In plus, tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe surpafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea articolelor din sticla.

Electrolux ESF2400OK are la baza 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, avand o durata de 140 de minute. Consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  2. Normal – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 2 ore, timp in care consuma 8 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
  3. Eco – este cel mai convenabil din punct de vedere al consumului, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 190 de minute si consuma 0.61 kWh energie electrica si 6.5 litri de apa.
  4. Glass – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 75 de minute, timp in care consuma 7 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
  5. 20 min party – este un program foarte scurt, ce dureaza doar 20 de minute, timp in care spala la temperatura de 46 de grade Celsius. Consuma 7 litri de apa.

Ca si functii auxiliare, masina dispune de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 23 de ore.

In acelasi timp, nu este un model galagios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste cel mult 50 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 43.8 cm inaltime, 55 cm latime si 50 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Electrolux ESF2400OK este o varianta potrivita pentru un cuplu ce se poate integra cu succes si in bucatarii mai mici, punand la dispozitie cele mai importante programe. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile lor este modelul care trebuie, masina spaland eficient vasele. Nu este greu de programat si de setat, este destul de silentioasa, iar in ansamblu, nu are ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul convenabil.
Masina de spalat vase Electrolux ESF2400OK

Review pe scurt: Electrolux ESF2400OK

8.9

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.3/10

Functii

9.2/10

Pret

8.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Programare intarziata
  • Usor de setat
  • Se poate integra si in bucatarii mai mici

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *