Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool WBC 3C26 PF X cu 8 programe si 14 seturi : Review si Pareri pertinente

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 22 septembrie 2020 @ 12:46

0
(0)

Whirlpool WBC 3C26 PF X este o masina de spalat vase partial incorporabila ce ofera o gama variata de programe si functii oferind performante bune. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Whirlpool WBC 3C26 PF X ofera o capacitate de incarcare generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica, oferind astfel un consum energetic redus. Producatorii ne prezinta si niste rapoarte conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 265 kWh energie electrica.

Panoul de control se afla pe exteriorul usii, putand verifica astfel oricand durata programelor. De asemenea, aici puteti regasi si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a articolelor din sticla.

Whirlpool WBC 3C26 PF X  are la baza nu mai putin de 8 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 40 de minute, insa consumul de resurse este redus.
 2. 6th Sense – este un program foarte flexibil controlat de catre senzori. Temperatura de spalare variza intre 50 si 60 de grade Celsius, iar durata intre 85 si 190 de minute. Consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Detine o durata de 170 de minute si un consum de 16 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, durata programuilui fiind de 90 de minute, iar temperatura de spalare de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 13 litri de apa si 11.5 kWh energie electrica.
 5. Silentios – datoria presiunii reduse a apei,  programul presupune un mod de functionare silentios. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata programului de 3 ore si 30 de minute.
 6. Scurt – dureaza numai 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu detine ciclu de uscare.
 7. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, folosind si o presiune redusa.
 8. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de  murdarie, avand o durata de doar 12 minute, timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

De asemenea, prezinta si cateva functii utile:

 • Power clean – presupune spalarea intensiva a vaselor in zona speciala, acolo putand fi amplasate articole cu grad ridicat de murdarie.
 • Tablete – optimizarea spalarea vaselor daca este folosit detergent de acest tip.
 • Multizone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – implica posibilitatea amanarii programului de spalare de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 57 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WBC 3C26 PF X  este o varianta buna, foarte bine dotata ce ofera o spalare optima vaselor. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile lor este exact modelul care trebuie, masina fiind foarte spatioasa si dispune de o gama foarte variata de programe si functii. In plus, nu consuma mult si este silentioasa, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool WBC 3C26 PF X,

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WBC 3C26 PF X 

9.6

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate mare
 • Gama variata de programe si functii
 • Usor de setat
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *