Masina de spalat vase Beko DFN38530X : Review si Recomandari

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 16 iunie 2020 @ 14:13

Beko DFN38530X este o masina de spalat vase spatioasa si flexibile, ce ofera o ingrijire optima vaselor. Poate fi o alternativa inspirata, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina Beko DFN38530X prezinta o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie numeroasa. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, oferind un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 241 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, ceea ce ne permite sa monitorizam permanent durata programelor. Tot aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire de lustruirea optima a vaselor.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, puteti rabata suportii mobili pentr a obtine spatiu si pentru articolele voluminoase. In plus, este prezent si cosul pentru tacamuri.

Beko DFN38530X are la baza 8+1 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. InnerClean – vizeaza igienizarea interiorului masinii, program ce trebuie activat la un interval de 1-2 luni. In momentul in care il porniti, interiorul masinii trebuie sa fie gol. Prezinta o durata de 75 de minute, timp in care consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, fiind recomandat vaselor cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Detine o durata de 245 minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.84 kWh energie electrica.
 3. Automat – este un program foarte flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40-65 de grade Celsius, iar durata intre 110-173 de minute.Consuma 9.4-12.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 4. Baby protect – este indicat pentru vase care necesita o spalare intensiva, cum ar fi vasele bebelusilor, ale persoanelor alergice etc. Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, durata fiind de 160 de minute. Inregistreaza un consum de 18 litri de apa si 1.8 kWh energie electrica.
 5. Intensiv – este ideal pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, iar durata de 170 de minute. Presupune un consum de 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 6. Quick&Shine – este un program potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, durata fiind de doar 58 de minute, iar temperatura de spalare de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 7. Glass Care – pot fi adaugate articole delicate, asiigurand o spalare delicata vaselor, inclusiv pahare, la temperatura de 40 de grade Celsius. Prezinta o durata de 120 de minute, timp in care consuma 13.6 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Mini – este programul potrivit pentru vasele cu grad scazut de murdarie, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius, iar durata de 30 de minute. Inregistreaza un consum de 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – este indicat pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, detine si cateva functii auxiliare foarte utile:

 • Fast+ – presupune reducerea duratei programelor.
 • Steam Gloss – ofera performante bune la uscare.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Auto tablet – optimizeaza spalarea vaselor folosind detergent de acest tip.
 • Time delay – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Blocare pentru copii – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Masina presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm, greutatea fiind de 52.2 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Beko DFN38530X este o alternativa interesanta ce ofera o spalare optima vasleor. Clientii actuali sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba, apreciind faptul ca ofera o capacitate foarte mare, un consum mic si o gama variata de programe. In plus, este si foarte silentioasa, iar indiferent de nevoi, gasesc de fiecare data programul potrivit. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Beko DFN38530X

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte economica
 • Capacitate foarte mare
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *