Masina de spalat vase slim Beko DFS39130W – Review si Pareri utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 13 ianuarie 2020 @ 5:42

Beko DFS39130W este o masina de spalat vase prevazuta cu o gama foarte variata de programe,ce ofera o ingrijire optima vaselor si o functionare economica. Poate fi o varianta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Beko DFS39130W ofera o capacitate medie, de 11 seturi, si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 201 kWh.

Fiindca discutam despre un model standard, panoul de control este amplasat pe exteriorul usii, ceea ce permite monitorizarea duratei programelor de spalare. Interfata acesteia este una foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul de sare si agentul de clatire. Sarea are capacitatea de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Beko DFS39130W cosuri

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru spalarea tigailor, tavilor, bolurilor si asa mai departe. In plus, nu lipseste nici suportul pentru pahare si cel pentru tacamuri.

Beko DFS39130W  suport

Beko DFS39130W detine nu mai putin de 9 programe de spalare si anume:

  1. Quick&Shine – este recomandat pentru articolele prevazute cu un grad scazut de murdarie, fiindca au o durata de doar 58 de minute.
  2. Aqua Flex – este un program flexibil, care vizeaza spalarea diferentiata, in functie de cosuri.
  3. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  4. Auto – este un program controlat de senzori, atat de senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius.
  5. Intensive – este ideal pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, folosind apa la temperatura de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
  6. Mini 30′ – este un program destul de scurt, ce dureaza numai 30 de minute, ceea ce il face potrivit pentru vasele recent  murdarite.
  7. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
  8. Baby protect – permite igienizarea vaselor fiind ideal pentru bebelusi sau persoane predispuse la alergii.
  9. Glass care – ofera o spalare delicata articolelor sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius folosind si o presiune redusa.

Mai mult decat atat, masina beneficiaza si de cateva functii utile:

  • Extra drying – ofera o uscare optima vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
  • Time delay – presupune amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
  • Child Lock – vizeaza dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Totodata, este de apreciat modu silentios de functionare al acestei masini, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko DFS39130W poate fi o alegere eficienta fiind prevazuta cu o gama variata de programe, reusind sa acopere orice fel de nevoi ati avea. Cumparatorii actuali sunt multumiti, in general, de ea si sustin ca se descurca bine. Apreciaza diversitatea programelor, dar si faptul ca este foarte economica si silentioasa. Din punctul lor de vedere, a fost o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Beko DFS39130W

9.7

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte economica
  • Numar mare de programe
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *